Pac Sport
Pac Sports outdoor agencija z več kot 20 letno tradicijo organizira in vodi večino outdoor športov, ki aktualni v Bohinju. Na voljo tudi oprema za izposojo.
Hostel pod Voglom
Hostel Pod Voglom se nahaja v središču Triglavskega narodnega parka v Bohinju. Zaradi svoje lokacije tik ob Bohinjskem jezeru je idealen za preživljanje aktivnih počitnic in primeren za vse, ki so radi v naravi. Nočitev z zajtrkom: od 16,00 € naprej Več .
Pac Bus
Organizacija prevozov za zaključene skupine po Sloveniji in do bližnjih letališč v Avstiji in Italji.Naš vozni park obsega 45 sedežni PAC BUS in dva kombija za 8 potnikov.
Koča Suha
Družinska koča Suha, renovirana v letu 2013 je idealna izbira za večje skupine. V mirni soseki TNP-ja se boste zagotovo odpočili.
Apartmajska hiša Ob Savici ima sedem apartmajev. Štirje apartmaji so namenjeni štirih osebam, trije apartmaji šestim osebam, skupaj sprejme hiša 34 gostov. Vsi apartmaji so opremljeni s sobo, kuhinjo z dnevnim prostorom, kopalnico in balkonom. V primeru, da gre za najem celotne hiše, se kot skupni prostor lahko uporablja velika pritlična soba s kaminom in večjim LCD zaslonom.

VOUCHER

VREME