ŠOLSKI ŠPORTNI DNEVI IN ZAKLJUČNI IZLETI V BOHINJU

V Pac sports-u smo za šolske skupine pripravili ponudbo različnih športnih programov in zaključnih izletov, ki jih lahko za vas orgniziramo v Bohinju.

Učence razdelimo v 3 skupine, ki se med sabo izmenjajo, tako da vsi učenci sodelujejo v vseh 3 aktivnostih. Lahko si izberete tudi samo 2 od ponujenih aktivnosti.

Gre za sklop različnih spretnostnih nalog, ki jih učenci izvajajo na višini 8m nad tlemi. Na koncu sledi tudi orjaška gugalnica. Adrenalinski park sprejme do 45 udeležencev naenkrat, trajanje programa je odvisno od velikosti skupine. Omejitev za udeležbo je 1,50m telesne višine!

Rafting izvajamo na zgornjem delu Save Bohinjke, kjer je težavnostna stopnja  primerna  za šolske skupine in začetnike. V spremstvu inštruktorjev se udeleženci spustijo po reki v mini raftih po približno 5-6km odseku na reki.

Glede na vaše želje organiziramo razne vrste zaključnih izletov, ki vključujejo lahko zgoraj ponujene aktivnosti ali program po dogovoru in vaših željah. Učenci in učitelji pri nas v Hostlu pod Voglom lahko izlet zaključijo tudi s KOSILOM po naročilu ali PIKNIKOM na prostem!

 

VEČ O PONUDBI SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ

Vabljeni v lepo okolje Triglavskega narodnega parka!

 

VOUCHER

VREME