O NAS

Hostel pod Voglom je skupaj s športno agencijo Pac sports je lociran v samem srcu Triglavskega Narodnega Parka - tik ob Bohinjskem jezeru. Aktivnim gostom ponujamo celostno turistično ponudbo, ki vključuje nastanitev (Hostel pod Voglom) in outdoor športne programe.

Podjetje Pac Sports je bilo ustanovljeno leta 2001, prej pa smo s podobnimi programi, vendar z drugačno usmeritvijo pet let delovali v okviru Pac Klub-a. Po letu 2007 smo v podjetju sčasoma prevzeli in obnovili tudi Hostel pod Voglom, ki je izhodišče in baza za vse športne programe, ki jih nudimo našim gostom v kombinaciji z namestitvijo.

Poslanstvo Hostla pod Voglom in  Pac sports-a je zagotoviti tujim in domačim gostom, šolskim in ostalim skupinam (podjetja, športne ekipe,...) v vseh pogledih čimbolj prijetno doživljanje počitnic in prostega časa, s poudarkom na športnih aktivnostih v naravi, ki so prvotno vodilo podjetja Pac sports.

V letu 2011 je Hostel Pod Voglom prejel CERTIFIKAT KAKOVOST I- HI QUALITY s strani mednarodnega združenja Hostelling International. Tako je sedaj eden od samo 450 hostlov po celem svetu, ki so prejeli priznanje. Vseh hostlov v tem združenju je okrog 4500, le 10% od tega pa ima tudi certifikat kakovosti. Za goste  konstantno ohranjamo in izboljšujemo kakovost naših storitev in se trudimo za zadovoljstvo naših obiskovalcev in udeležencev športnih programov.

Turistična zveza Slovenije je v projektu »Moja dežela – lepa in gostoljubna« Hostel Pod Voglom že tretje leto po vrsti uvrstila med 3 najboljše v kategoriji mladinskih prenočišč (hostel je prejel priznanje za drugo, prvo in tretje mesto).


 

 

VOUCHER

VREME