Ko se pomlad v poletje levi, Bohinj svoje pakete deli!!!

 

Veliki traven in rožnik dobesedno povesta kaj se v Bohinj ta čas dogaja. Je pa res da ta dva meseca rada tudi nagajata. Tako se kdaj pa kdaj spomnita da bi nas še malo osvežila in namočila, včasih pa že resno tekmujeta kateri bo bolj vroč in sončen. Pa naj si bo eno ali drugo, nekaj pa velja vsako leto.

 
 

Travniki Bohinja cvetijo in se bohotijo s pisanim cvetjem. Od belih ivanjščič, modrega plazečega skrečnika, ter rumenega regrata, ko se preko noči spremeni v belo lučko in z vetrom ponazori zimske snežinke. Bohinjci se dobro zavedamo, da so ti travniki naš zaklad, zato s košnjo počakamo, da se čebelice najedo ter da se rožice otrosoji. Le tako vemo, da se bo tak travnik pokazal tudi naslednja leta. Že vrsto let, na to temo v Bohinju pripravljamo Festival alpskega cvetja, ki opeva to sožitje bivanja ter neverjetno rastlinsko pestrost tega prostora.

Letos nam jo je malo zagodel virus, a je festival še živ, le preselil se je na virtualno sceno, in ga je moč spremljati preko interneta. Mi pa smo za Vas pripravili posebne ter zelo ugodne pakete, da si pridete cvetlice in Bohinj pogledati v lastni režiji. Pomagali Vam bomo pa tako, da smo v pakete zapakirali res veliko dodatnih storitev ter bohinjskih atrakcij. Če se kdaj splača v Bohinj, je to sedaj!


Hostel pod Voglom - Bohinj paketi

 
 
 

Vsebina paketa:

☑ dve nočitvi v Hostlu pod Voglom
☑ dobrodošlica
☑ 1 x izposoja gorskega kolesa za cel dan
☑ 1 x izposoja kanuja ali SUP-a za 4 ure
☑ brezplačni vstop k Slapu Savice
☑ brezplačni vstop v korita Mostnice
☑ brezplačni javni prevoz po Bohinju
☑ brezplačno parkiranje na območju Bohinja
☑ brezplačni vstop v bohinjske muzeje
☑ ter še vrsto ugodnosti na podlagi kartice Julijske Alpe - Bohinj

 
 

Paketi veljajo od 25.5.2021 do 30.06.2021, oziroma do zapolnitve kapacitet. Paket omogoča poljubno število nočitev a ne manj kot dve nočitvi. Paketi so na voljo tako za posameznike, kot za družine.

 


Andraz Coralic