Z e-kolesi po Bohinju

 

Raziskujmo Bohinj s kolesi, ki so okolju prijazen način mobilnosti. Za večji domet pa vzemimo tiste, ki nam pomagajo z majhnimi motorčki med pedali in tako bomo videli kar največ zanimivega.
Bohinj je velik, ter skriva ogromno skritih zakladov, ki jih ob bežnem pogledu skozi vetrobransko steklo vozila niti ne zapazite. V PAC sports agenciji smo za to za Vas, Vašo družino ali zaključeno družbo pripravili dva e-kolesarska izleta, ki bosta prav gotovo navdušila vsakogar. Z najsodobnejšimi MTB e-kolesi bomo premagovali tako male kot večje vzpone brez težav in se podili po dolinah in planinah.

pac-bohinj-mtb-tour.png

Izlet 1: Bohinjsko podeželje

Bohinjsko podeželje je pestra mešanica naravnih in kulturnih znamenitosti. Naši vodniki Vas bodo popeljali po poteh čez senožetne planine, mimo starih simpatičnih vasic, ter ob divji Mostnici do prečudovitega slapa na koncu doline Voje. Vmes pa bomo videli še marsikaj zanimivega. Seveda nismo pozabili niti na lačna usta, saj se bomo med poganjanjem pedal ustavili tudi na domačem kosilu.

Izlet 2: Bohinjske planine

Planine nad Bohinjem so dokaz težkega življenja naših prednikov, ki so vsak košček primerne zemlje namenili njivam ali pašnikom. Te visoke pašnike si bomo ogledala z našimi kolesi, ki nam bodo pomagali premagati, kar lep vzpon proti planini Uskovnica ter naprej proti planini Prapretno, Zajamniki ter Konjska dolina. Na koncu pa sledi nekaj kilometrski spust proti dolini. Tudi na tej poti bomo poskrbeli za okrepčilo.

V kolikor ste zaključena družba, se izleti lahko prilagodijo tudi Vašim željam. Izleti so primerni za otroke starejše od 12 let. V kolikor smo vzbudili Vaše zanimanje nas pokličite ali nam pišite oz. pošljite povpraševanje. Spodaj imate vse potrebne kontakte. Več o cenah pa najdete tukaj.

Če želite več informacij nas kontaktirajte:
✉ info@pac.si
☏ 00386(0)40864202

Ekipa PAC Sports

 
Andraz Coralic